دوشنبه مورخ 1 آذر 1400 ، اعضاء شورای بسیج منتقم مصلی جمعه شهرستان قائم شهر، با حضور در دفتر امام جمعه بمناسبت هفته بسیج با آیت الله معلمی «عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم شهر» دیدار کردند .
آیت الله معلمی در این دیدار ضمن خیرمقدم به حاضرین فرمودند: انقلاب عناوین جدیدی در ادبیات ایران ما آورد . از جمله ی آن ادبیات عنوان بسیج و عنوان 15 خرداد است . آنجا که میفرماید : سال ها میگذرد حادثه ها می آید ، انتظار فرج از نیمه ی خرداد کشم . سرّ قضیه چیست؟ ببینید ، جریانات سیاسی مذهبی و چه سیاسی غیر مذهبی ، همه ی این جریانات سیاسی ، برای مبارزه با شاه ، یک تحرکاتی داشتند . ولی خب همیشه تحرکات آنها به نتیجه نمیرسید . از زمانی که امام راحل پا به عرصه ی مبارزه با نظام شاهنشاهی نهاد ، در درجه ی اول خود این سیاسیون خودشان را کنار میکشیدند که اصالت این مبارزه با نظام شاهنشاهی را متعلق به خود بدانند ، ولی رفته رفته دیدند که خودشان دارند منزوی میشوند ، و فریاد امام امواج خوبی در جامعه ایجاد کرد و گسترش پیدا کرد ، لذا اینها به ناچار آمدند بپیوندند ، و میخواستند خیلی هم طلبکار باشند .
رئیس شورای فرهنگ عومی شهرستان قائم شهر افزودند: اصناف مختلف در انقلاب حضور داشتند ، اما امام عنایتش روی 15 خرداد ، برای این بود که مردمی که با اعتقاد خالص بسیج شده بودند آمدند به صحنه و گروه های سیاسی فزون طلب برای اینکه از قافله عقب نمانند آمده بودند . امام یکی از هنر های واقعاً ماندگارش بسیج مردم بود . مردم عملاً قبل از پیروزی انقلاب بسیج شده بودند و اگر بسیج نشده بودند انقلاب به پیروزی نمیرسید ؛ سازمان بسیج در کار نبود ولی مردم بسیج شده بودند و این بسیج مردم موردی بود و همیشه امام نیست در جامعه و همیشه مثل امام ممکن است یافت نشود و لذا امام پس از پیروزی انقلاب بلافاصله دستور سازمان یافتن بسیج را صادر کرده بود، و آنجا که از 15 خرداد دم میزد میخواست به همه ی گروه های سیاسی بفهماند که اگر هم شما مبارزه میکردید ، آنهایی که اثرگذار بودند همین نیروهای بسیج شده ی مردمی بودند.