پیش از ظهر سه شنبه مورخ 25 آبان 1400 ، آئین تجلیل از برگزیدگان ، دست اندرکاران و مشارکت کنندگان شانزدهمین جشنواره ملی تلاوت مجلسی استان مازندران در دفتر امام جمعه شهرستان قائم شهر برگزار شد.
ابوالشهیدین آیت الله معلمی در این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضرین فرمودند: خدای رحمان را شاکریم که در هفته ی کتاب و کتابخوانی و در سالروز وفات کریمه ی اهل بیت ، فاطمه معصومه سلام الله علیها ، آئین تجلیل از شرکت کنندگان و برگزیدگان و دست اندرکاران جشنواره تلاوت مجلسی قرآن کریم حضور پیدا کردیم و از این مراسم و از بیانات جناب آقای زارع و فرماندار محترم و به ویژه جناب جعفری بهره بردیم و استفاده کردیم .
عضو مجلس خبرگان رهبری افزودند : خدای رحمان هم به انسان بیان داد و هم فرمان قرائت . هم بخواند برای خود و هم بخواند برای دیگران . نه هر خواندن ، بلکه خواندن جهت دار و دارای ارزش . اگر فرهنگ قرآن و خواندن قرآن و فهمیدن قرآن و تدبر کردن در مفاهیم قرآن در جامعه ی ما ترویج بشود ، مخصوصاً برای نسل جوان ، همانند واکسینه در برابر بیماری کرونا ، قرآن در برابر تهاجم فرهنگی غرب واکسینه میکند جامعه را ؛ مشروط به اینکه جامعه بتواند مفاهیم قرآن را درک کند.این مسئولان و مدیران فرهنگی جامعه و کشور هستند که راهکارهای تفهیم مفاهیم قرآن را برای جامعه و نسل جوان فراهم و ایجاد کنند .
رئیس شورای فرهنگ عمومی قائم شهر افزودند : قرآن داستان هایی دارد ، هم میتواند در قالب فیلم به جامعه ی هدف ارائه بشود و هم تئاتر و هم نقالی . حالا تلویزیون آمد و جای آن نقالی ها را گرفت ، ولی همان ها را میشود انتقال داد به تلویزیون و بهره گرفت . نمیشود از یک سو هم بخواهیم تأسی کنیم از کشورهای دیگر و از سوی دیگر توقع داشته باشیم جامعه ی ما جامعه ی دینی باشد . اگر بخواهیم جامعه ی ما دینی باشد ، باید بر اساس موازین دین حرکت و کار کنیم. شیوه های جذاب برای جوان ها را در دستور کار داشته باشیم . مخصوصاً تئاتر واقعاً در این مسیر میتواند خیلی راهگشا باشد و میشود با استفاده از ابزار هنری مفاهیم بسیار عالی و ارزنده ی قرآنی را تفهیم کرد برای جامعه ی جوان .